PIATA IMOBILIARA ONLINE - IASI


ANUNTURI IMOBILIARE
 
CONVERTOR VALUTAR
Curs BNR azi 21/10/2018
Suma
Din
In
ADMINISTRARE CONT
ARTICOLE
Termeni si conditii

Anunturi imobiliare Brasov
Imobiliare Constanta
Anunturi imobiliare Timis
Anunturi imobiliare Bucuresti
Imobiliare Craiova
Anunturi imobiliare Arad

Remedii naturiste
Saltele pat
Case in Iasi. Case la rosu sau case finisate?
Publicat de Diana Corbeanu in data de 2008-07-09:
 

Gata, v-ati hotarat! Doriti sa cumparati o casa in Iasi,numai a voastra, o casa asa cum ati visat toata viata.Si nunumai ca va doriti, dar si dispuneti de o anumita suma de bani care ar trebui sa va ajunga la achizitionarea imobilului respectiv. Acum este timpul sa va hotarati care complex rezidential din Iasi contine casa ideala pentru dvs. Complexele rezidentiale iesene care au aparut in ultimii ani ofera locuinte cu diferite grade de finisare, asa-numitele case la rosu,adica fara finisaje, precum si imobile la gri, finisate. Ambele variante incearca sa ofere alternative cat mai atractive viitorilor proprietari ai imobilului si sa se plieze pe diferitele tipuri de cienti, pe posibilitatile si chiar pe temperamentul acestora. O casa la rosu in Iasi costa de multe ori, jumatate din pretul unei case finisate si ofera proprietarului imobilului posibiliatatea de a-si alege finisajele dupa bunul plac pentru a da casei sale imaginea dorita. Unii dezvoltatori imobiliari ieseni s-au gandit sa dea posibilitatea clientilor care au achizitionat o casa la gri, sa isi aleaga finisajele dintr-o gama prestabilita, tocmai in ideea realizarii unui imobil care sa fie intru totul pe placul proprietarului.

Preturi case la rosu versus preturi case finisate

Pretul pe metru patrat al unor case finisate in totalitate poate sa fie de doua ori mai mare in comparatie cu pretul unei case la rosu. Deci, toata lumea ar trebui sa isi cumpere case nefinisate, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa pentru ca de multe ori,cumparatorul va investi destul de mult in finisajele si utilitatile de care se va ocupa singur. De multe ori se ajunge la situatia in care, o casa care a fost achizitionata la rosu si finisata ulterior de proprietar, sa coste mai mult decat daca acesta ar fi cumparat respectivul imobil gata finisat. Proprietarul unei case cumparate la rosu trebuie sa ocupe singur si pe propria cheltuiala de racordarea la reteaua electrica, apa si gaz.
Casele finisate sunt de cele mai multe ori alegerea celor care nu au timpul si nici disponibiliatatea de a cutreiera magazinele in cautare de parchet, gresie sau faianta. Pentru acest gen de clienti, piata imobiliara are la dispozitie case in care proprietarul nu trebuie decat sa aduca mobila.
Pana la urma, clientul este cel care hotaraste ce fel de casa i se potriveste, atat din punct de vedere financiat cat si estetic si cum piata imobiliara este destul de generoasa in ceea ce priveste oferta de case, nu va ramane decat sa va alegeti casa care se potriveste cel mai bine cu stilul de viata al dvs. si al familiei dvs.


Alte articole
Copyright anunturi-imobiliare-iasi.ro